AIF-2016 ro

AIF va participa la cel mai important eveniment feroviar al anului, InnoTrans 2010

  • -

AIF va participa la cel mai important eveniment feroviar al anului, InnoTrans 2010

Category : Evenimente , Ştiri

Avand la baza ideea parteneriatului strategic in domeniul tehnologiilor feroviare pentru Europa Centrala si de Est, Asociatia Industriei Feroviare din Romania (AIF) are placerea sa invite sa vizitati standul comun al unor prestigioase companii feroviare romanesti organizat cu ocazia Targului International InnoTrans 2010, ce se desfasoara in perioada 21-24 septembrie 2010 la Berlin, Germania.
In incercarea de a promova, din nou, pe plan international industria de profil din Romania, in cadrul standului AIF vor participa sapte furnizori de prestigiu, membri ai AIF. br>      Atelierele CFR Grivita efectueaza lucrari de reparatii, modernizari si reconstructii dupa conceptie proprie la o gama larga de vagoane de calatori. EXIMPROD Grup ofera antreprenoriat general, lucrari la cheie si produse pentru instalatii electrice. CLUB FEROVIAR este o platforma integrata de comunicare adresata organizatiilor din domeniul feroviar si are ca misiune realizarea in Spatiul Extins al Marii Negre (SEMN) a unui transport feroviar integrat, competitiv si orientat catre client. De aproape 20 de ani INDA Craiova produce o gama larga de echipamente electronice de putere concepute pentru diverse domenii tehnice: feroviar si de tractiune urbana. REMAR Pascani asigura reparatii si modernizari vagoane de calatori si marfa, fabricarea de piese de schimb pentru material rulant, servicii de management, proiectare si consultanta. SPIACT Craiova produce sisteme pentru comanda, actionarea si controlul schimbatoarelor de cale, aparate electrice de distributie, comanda, protectie, semnalizare si masura pentru infrastructura feroviara. VIO TOP are ca principal domeniu de activitate studii topometrice, activitate proiectare, dirigentie de santier si consultanta pentru lucrari de drumuri si linii de cale ferata. AIF va asteapta asadar sa vizitati delegatia romana de la InnoTrans 2010 Berlin in perioada 21-24 septembrie 2010, in Hala 6.2 la Standul 242.
Targul InnoTrans este cel mai important eveniment ce se adreseaza domeniului feroviar din Europa, fiind organizat la fiecare doi ani in capitala Germaniei, Berlin, si cuprinde expozitii de tehnica feroviara, conferinte si mese rotunde pe teme feroviare, lansari de carte ce au ca subiect caile ferate si alte evenimente cu specific feroviar, la eveniment participand cele mai importante companii feroviare din lume.