AIF-2016 ro

AIF organizeaza o noua conferinta alaturi de Club Feroviar

  • -

AIF organizeaza o noua conferinta alaturi de Club Feroviar

Category : Evenimente , Ştiri

Asociatia Industriei Feroviare din România si Club Feroviar organizeaza în zilele de 25 si 26 martie 2010, la Hotel Piatra mare din Poiana Brasov conferinta „Construirea unor sisteme atractive de transport de marfa si calatori în Spatiul Extins al Marii Negre ”.
Conceputa ca o platforma de discutii pentru identificarea si promovarea oportunitatilor de afaceri din domeniul transportului feroviar din Spatiul Extins al Marii Negre (SEMN), conferinta va reuni reprezentanti ai unor institutii-cheie nationale si internationale, operatori de marfa si de calatori, operatori de manevra, terminale intermodale, furnizori feroviari, case de expeditii, precum si companii de leasing si institutii bancare.
Participantii vor dezbate impactul liberalizarii transportului feroviar de marfa si vor evalua cele mai bune practici în procesul de liberalizare a transportului de calatori, subliniind totodata modalitatile de abordare a pietelor feroviare SEMN si de crestere a atractivitatii transportului feroviar. Importanta transportului feroviar în proiectele de regenerare urbana si dezvoltare spatiala a comunitatilor va fi de asemenea examinata. Sustinând principiile dezvoltarii durabile a transporturilor, conferinta va prezenta si inovatii tehnologice pentru reducerea impactului asupra mediului.