AIF-2016 ro

Adunarea Generala Ordinara AIF

  • -

Adunarea Generala Ordinara AIF

Category : Evenimente , Ştiri

in 16 aprilie, Dan Cernisov este noul presedinte al Asociatiei Industriei Feroviare din Romania (AIF). Acesta a fost ales in urma votului membrilor asociatiei cu ocazia primei Adunari Generale pe anul in curs. Cernisov a detinut anterior functia de vice-presedinte al AIF, iar cel ce ii succede in functia de vice-presedinte, conform votului membrilor prezenti la intrunire, este Christian Serjannis. Dan Cernisov este directorul general adjunct al ISAF, iar Christian Serjannis, director material rulant in cadrul Siemens, ambele companii numarandu-se printre membrii fondatori ai Asociatiei Industriei Feroviare din Romania.
Tot la aceasta data, AIF si-a intregit componenta cu inca trei membri. Este vorba de societatile Electrificare CFR SA, Wiebe Romania si Colas Rail Franta, sucursala Bucuresti (Romania). Cu ocazia Adunarii Generale, secretarul general al AIF, Stefan Roseanu a prezentat membrilor raportul de activitate al asociatiei pentru perioada martie 2008-aprilie 2009.
A fost facuta o scurta trecere in revista a tuturor activitatilor si actiunilor AIF, ce au avut drept scop promovarea si sustinerea intereselor industriei romanesti de profil, prin prisma organizarii de seminarii si mese rotunde tematice, iar alaturi de Club Feroviar, organizarea conferintelor dedicate infrastructurii de transport pe sina, operatoriei feroviare si materialului rulant, precum si participarea la diverse seminarii si expozitii tematice.
Stefan Roseanu a subliniat cu aceasta ocazie activitatea bogata derulata de catre AIF pe parcursul unui an si jumatate de la infiintarea asociatiei, precum si mediatizarea unor actiuni ale acesteia in presa centrala si de specialitate.
Membrilor prezenti la intrunire le-a fost de asemenea prezentat planul de actiune al AIF pentru perioada 2009-2010, ocazie cu care a fost subliniata importanta canalizarii activitatilor pe aceleasi considerente ca si pana acum si anume, obiectivele de intensificare a dialogului dintre reprezentantii industriei autohtone de profil si reprezentantii autoritatilor in vederea identificarii de solutii tehnice si financiare pentru proiectele de cale ferata din Romania.