AIF-2016 ro

Ness Proiect Europe, antreprenor general în construcţii, alături de AIF din noiembrie 2023

  • -

Ness Proiect Europe, antreprenor general în construcţii, alături de AIF din noiembrie 2023

Category : Ştiri

Ness Proiect Europe este un antreprenor general în construcţii, specializat în construcții industriale, care realizează proiecte la cheie şi integrează cu success lucrări de infrastructură şi reţele edilitare.

Înființată în 2010, Ness Proiect Europe este recunoscută pe piaţa românească de construcţii pentru calitatea lucrărilor executate şi capacitatea de a livra proiecte complexe în timpul și bugetele agreate.

Dezvoltarea companiei se bazează pe fundamentele puternice ale viziunii pe termen lung de a se poziționa ca o organizație de inginerie multidisciplinară, capabilă să furnizeze servicii de inginerie, proiectare, ofertare, achiziții, construire și punere în funcțiune pentru PROIECTE LA CHEIE.

Astăzi, Ness Proiect Europe are o prezență dinamică în România și se răspândește pro-activ în zonele cu potențial de dezvoltare industrială.

Ness Proiect Europe – Mai mult decat un antreprenor general: UN PARTENER PE TERMEN LUNG

Domenii de activitate

Portofoliul nostru vast, expertiza echipei noastre şi investitiile permanente în maşini şi utilaje de ultimă generaţie ne permit să abordăm cele mai variate şi mai complexe proiecte de construcţii.

  • INDUSTRIAL – Peste 1.000.000 m² de clădiri industriale executaţi la zi – spaţii de producţie, spaţii de birouri, spaţii de depozitare şi depozite logistice -, în marea lor majoritate proiecte predate la cheie, în toată ţara.
  • INFRASTRUCTURA- Din februarie 2023, suprafetelor uriase de platforme logistice din beton, zone de trafic intens, parcări și drumuri de trafic ușor, zone de andocare, piste de biciclete, realizate în cadrul proiectelor la cheie livrate partenerilor noştri: CTP, OSL, Dunapack, Dekomte de Temple, Alka Trading, Uilever, Can Pack, Coficab, Ploiesti West Park, se adauga lucrarile de tip Quick Wins efectuate pentru Sucursala Regională de Căi Ferate Iași.
    Cu o lungime totală de 41,837 km CF, lucrările vizeaza înlocuirea punctuală a elementelor componente ale suprastructurii căii – șină, traverse, aparate de cale, piatră spartă – sau orice alt element care va conduce la creșterea vitezei de circulație pentru trenurile de călători și marfă, cu impact direct și imediat asupra duratei de călătorie și/sau asupra creșterii siguranței și a confortului călătorilor.
    Gratie investitiilor strategice in cele main oi echipamente si tehnologii din piata, echipele noastre asigura o acurateţe şi viteză de lucru superioare celor existente în acest moment în Romania.
  • RETELE EDILITARE – Peste 400 km de de reţele specifice, plus anexele aferente, desfăşurate atât la suprafaţă cât şi în subteran, realizate în cadrul proiectelor la cheie livrate partenerilor noştri: CTP, OSL, Dunapack, Dekomte de Temple, Alka Trading, Uilever, Can Pack, Coficab, Ploiesti West Park.
  • ENERGIE VERDE – Ness Proiect Europe și-a început investițiile în domeniul energiei regenerabile încă din anul 2013, livrând proiecte la cheie: proiectarea, montarea şi punerea în funcţiune a sistemelor fotovoltaice instalate atât pe acoperişuri, cât şi la sol. Până în acest moment, Ness Proiect Europe a livrat la cheie parcuri fotovoltaice de peste 200 MWp.
  • REZIDENTIAL – Planurile noastre includ abordarea proiectelor rezidenţiale prin construirea de locuinţe individuale pentru persoane private

Mai multe informații găsiți pe site-ul nostru: https://nessproject.eu/. Așteptăm emailurile voastre la office@nessproject.eu.