AIF-2016 ro

ABB România, lider de tehnologie în domeniul electrificării și automatizării, alături de AIF din noiembrie

  • -

ABB România, lider de tehnologie în domeniul electrificării și automatizării, alături de AIF din noiembrie

Category : Ştiri

ABB este lider de tehnologie în domeniul electrificării și automatizării, aducându-si propriul aport pentru un viitor mai sustenabil și mai eficient din punct de vedere al resurselor.

 

Soluțiile companiei conectează know-how-ul din domeniul ingineriei și software-ul pentru a optimiza modul în care lucrurile sunt fabricate, manipulate, alimentate și gestionate. Având la bază cei peste 130 de ani de excelență, cei aproximativ 105.000 de angajați ai ABB sunt dedicați în impulsionarea inovațiilor care accelerează transformarea industrială.  www.abb.com.

Compania a fost creată în actuala sa formă în anul 1988, dar istoria ei se întinde pe o perioadă de peste 120 de ani. Succesul ABB se datorează în mod special focalizării puternice pe cercetare și dezvoltare.

ABB pe piaţa românească

Grupul ABB a fost prezent pe piaţa românească, la inceput prin cele două companii ASEA si respectiv BROWN BOVERI iar din anul 1992 printr-o organizaţie locală ABB.

Încă de la început ABB România s-a implicat cu succes în proiecte din sistemul energetic naţional, pentru care ABB a obţinut şi finanțarea. Beneficiarii soluţiilor ABB sunt marile companii româneşti de electricitate: Electrica, Transelectrica, Termoelectrica, Hidroelectrica,  E-ON., ENEL, CEZ precum şi importante companii din industria româneasca.

Acum Grupul ABB își desfășoară activitatea în România prin intermediul celor patru Zone de Business: Electrificare, Robotică și Automatizare, Acționări și Automatizare de Proces.

Electrificare – Scriind viitorul unei electrificări sigure, inteligente și durabile.

Business-ul Electrificare al ABB oferă un portofoliu larg de produse, soluții digitale și servicii, de la stația electrică până la priză, permițând o electrificare sigură, inteligentă și durabilă. Ofertele cuprind inovații digitale și conectate pentru joasă și medie tensiune, inclusiv infrastructură pentru Vehicule Electrice (VE), invertoare solare, stații modulare, automatizare a distribuției energiei, protecție a energiei electrice, accesorii pentru cabluri, tablouri, carcase, cablare, detectare și control.

Acţionări Electrice

Acționările electrice ABB mențin lumea în mișcare, economisind energie în fiecare zi.

Motoarele și convertizoarele noastre, generatoarele și componentele de transmisie mecanică precum și sistemele de tracțiune electrică contribuie la viitorul low-carbon al industriei, orașelor, infrastructurii și transportului. Prin prezența noastră globală suntem întotdeauna aproape de clienții noștri, sprijinindu-i prin optimizarea soluțiilor în ceea ce privește eficiența energetică, îmbunătățirea siguranței și a fiabilității și controlul precis al sistemelor de producție.

Robotică și Automatizări – Scriind viitorul producției flexibile și a mașinilor inteligente

Business-ul ABB în domeniul Roboticii și Automatizării oferă soluții cu valoare adăugată în robotică, automatizarea utilajelor și a fabricii. Soluțiile noastre integrate de automatizare, expertiza noastră în aplicații într-o gamă largă de industrii și prezența noastră globală oferă o valoare tangibilă pentru clienți. Concentrarea noastră pe inovație include o activitate extinsă în domeniul inteligenței artificiale, un ecosistem de parteneriate digitale și extinderea capacităților noastre de producție și cercetare prin investiția noastră de 150 de milioane de dolari într-o nouă fabrică de robotică de talie mondială la Shanghai.

Automatizare de Proces – Scrierea viitorului operațiunilor sigure și inteligente

Activitatea noastră de automatizare a proceselor oferă o gamă de soluții pentru industriile de proces și hibride, inclusiv soluțiile noastre integrate de automatizare, electrificare și soluții digitale specifice industriei, tehnologii de control, software și servicii avansate, precum și oferte de măsurare și analiză și oferte marine. ”Process Automation” ocupă locul 2 pe piață la nivel global.

Pe baza cunoștințelor sale profunde în domeniu, a experienței și a expertizei în furnizarea de produse, sisteme și soluții de automatizare de clasă mondială, a unei arii largi de soluții digitale și de colaborare complementare în diverse aplicații și sectoare, activitatea ”Process Automation” ajută clienții să rămână competitivi, îmbunătățindu-și ROI-ul și desfășurând operațiuni sigure și productive.

Mai multe informații găsiți pe site-ul nostru: https://new.abb.com/ro/abb-in-romania. Așteptăm emailurile voastre la abb.office@ro.abb.com.