AIF-2016 ro

INVITATIE

  • -

INVITATIE

Category : Evenimente , Ştiri

  Stimati parteneri,

Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti Facultatea de Cai Ferate Drumuri si Poduri (CFDP) si Asociatia Industriei Feroviare din Romania (AIF) va invita sa participati la a VIII-a editie a Simpozionului National de Cai Ferate, cu Participare Internationala , ce va avea loc in zilele de 29 – 30 octombrie 2009, în cladirea Facultatii de Cai Ferate, Drumuri si Poduri, Bd. Lacul Tei nr. 124, Sector 2, Bucuresti.
Anul acesta simpozionul stiintific va avea tema „Concepte Noi in Realizarea si Modernizarea Liniilor de Cale Ferata” si va include prezentari ale celor mai recente lucrari stiintifice realizate de specialisti romani si europeni. Acest eveniment este un prilej deosebit atat pentru a pune in discutie cele mai noi inovatii tehnologice si concepte stiintifice legate de constructia elementelor de infrastructura feroviara, cat si oportunitatea de intalni personalitati din mediul academic european specializat.
Din acest motiv participarea specialistilor in constructia de infrastructura feroviara este foarte importanta pentru generarea unor solutii noi de imbunatatire a infrastructurii feroviare romanesti.
Participarea la acest eveniment este gratuita si depinde de numarul de locuri disponibile. Pentru mai multe informatii puteti vizita http://cfdp.utcb.ro/.
Va rugam sa confirmati participarea dumneavoastra sau a delegatilor organizatiei dumneavoastra la adresa info@asifrom.ro.

Cu stima,
Stefan Roseanu
Secretar General
Asociatia Industriei Feroviare din Romania