AIF-2016 ro

AIF va invita la InnoTrans 2018

  • -

AIF va invita la InnoTrans 2018

Category : Ştiri

Având la bază necesitatea obtinerii unui Spatiu Unic European, care impune dezvoltarea de noi tehnologii si produse feroviare compatibile, având ca deziderat final activarea Sistemului Feroviar European Complet Interoperabil, Asociatia Industriei Feroviare – AIF, are plăcerea să vă invite să ne vizitati în perioada 18-21 Septembrie 2018, în Hala 11.2, la Standul 101, organizat cu ocazia Târgului InternaȚional – InnoTrans 2018 (Berlin, Germania).

În încercarea sa de a promova, pentru a sasea oara, consecutiv si pe plan internaȚional, industria feroviară din România, AIF a organizat participarea în stand comun, sub pavilionul României, a cinci membri, astfel:

CLUB FEROVIAR este o platforma de comunicare dedicată industriei feroviare din România. Misiunea companiei este sa ofere informații, analize ale pietei, perspective, profiluri și oportunitați de networking pentru manageri, specialiștii si inginerii din industria feroviara romaneasca. Club Feroviar funcționeaza ca sursă de știri și informatii business to business, prezentând schimbările din mediul economic, politic și legislativ.

Înființată în 1994, EXIMPROD Grup a ajuns sa fie unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata produselor, echipamentelor si serviciilor pentru transportul si distributia energiei, participand la dezvoltarea sectorului energiei regenerabile din Romania. În prezent, Eximprod are 4 fabrici care produc mai mult de 300 de tipuri de produse cu peste 4000 de variante constructive, unitati de afaceri dedicate proiectelor SCADA, proiecte la cheie, proiectare de instalatii si dezvoltare de regenerabile, fiind un actor dinamic și pe piata europeana.

ROMANIA EUROEST S.A. s-a înființat ca societate cu raspundere limitata în anul 1998 avand ca principal obiect de activitate repararea mijloacelor de transport feroviar. În anul 1999 debuteaza pe piata transporturilor de marfa pe calea ferata si manevra feroviara. Având în vedere directivele EU privind poluarea, Euroest a proiectat si executat doua noi tipuri de Locomotive: Hibrid (LHy-M) si pe baterii (LEA), prietenoase cu mediul.

RONSIDE STEEL este o socitate comerciala cu capital integral privat, ce activeaza în domeniul constructiilor, având ca obiective principale de activitate si experienta electrificarea CF si lucrarile civile. Ne străduim continuu să fim cei mai buni, să oferim siguranță și calitate clienților noștri. Monitorizăm în mod constant progresul fiecărui proiect, în scopul de a ne asigura de satisfacerea clientului, prin primirea unui proiect finit.

 

SPIACT Craiova S.A. ofera siguranta în transportul feroviar prin realizarea de echipamente de dirijare si urmarire a trenurilor. SPIACT produce, de peste 50 de ani, sisteme pentru comanda, actionarea si controlul schimbătoarelor de cale, aparate electrice de distribuŃie, comandă, protecŃie si semnalizare si executa lucrări de constructii si reabilitari pentru instalatiile de semnalizare, telecomunicatii, linie de contact si substatii electrice.

Descarcati AIF – Invitatie InnoTrans 2018