AIF-2016 ro

AIF va invita la Iasi la Conferinta Materialul rulant intre “modern” si “modernizat”

  • -

AIF va invita la Iasi la Conferinta Materialul rulant intre “modern” si “modernizat”

Category : Evenimente

Continuam Conferintele AIF si Club Feroviar la Iasi cu un evenimentul dedicat Materialului rulant, in zilele de 25 si 26 aprilie 2018.

Evenimentul, Materialul rulant intre “modern” si “modernizat”, este organizat de catre Club Feroviar, cu sprijinul Asociatiei Industriei Feroviare din Romania (AIF).

Piata de material rulant in Europa Centrala si de Est este extrem  de fragmentata, pe de-o parte sunt cateva state care au derulat in ultimii ani proiecte de achizitii noi, state care s-au axat mult pe modernizare si reconditionare, care nu au reusit sa demareze programe pentru achizitia de material rulant nou.

De cealalta parte este industria producatoare de vehicule feroviare care a dezvoltat solutii si concepte noi atat pentru materialul rulant de marfa, dar mai ales pentru cel destinat transportului de pasageri.

Conferinta de la Iasi isi propune sa reuneasca atat autoritati si operatori de transport feroviar, cat si industria de profil pentru a realiza impreuna o radiografie a pietei ECE de material rulant din cateva puncte de vedere, precum: realitate, nevoie si perspective!

 

Printre vorbitorii care au confirmat prezenta se numara Maria Magdalena Grigore, Secretar de Stat – Ministerul Transporturilor, Gigi Gavrila, presedinte AFR,  Ioan Gavrila, Director General – CFR SA, Leon Barbulescu, Director General –CFR Calatori, Marinica Voicu, Director General – CFR Marfa, Marin Mihail Calin, Director General Adjunct –AFER , Mihai Frumosu, Transport Specialist PJ – Banca Europeana pentru Investitii.

Pentru mai multe detalii, accesati https://www.conferinte.clubferoviar.ro/material-rulant/

Membrii AIF beneficiaza de o reducere de 10% din taxa de participare