AIF-2016 ro

AIF va asteapta la InnoTrans

  • -

AIF va asteapta la InnoTrans

Category : Ştiri

InnoTrans Berlin 2016, Târgul Internațional de referință pentru industria feroviară, își va deschide porțile, între 20 – 23 septembrie, pentru expozanții și vizitatorii săi. Aflat la cea de-a XI-a ediție, târgul se poate lăuda cu un număr record de expozanți, 2.940, din 60 de țări. De asemenea, sunt așteptați peste 100.000 de vizitatori din peste 150 de țări. Târgul cuprinde cinci secțiuni: Railway Technology, Railway Infrastructure, Public Transport, Interiors și Tunnel Construction. Programul expozițional va fi completat de InnoTrans Convention, o serie de conferinţe şi forumuri cu centrul de greutate „Dialog Forum”, organizat de asociaţiile de profil germane şi europene, „Public Transport Forum” şi „International Tunnel Forum”.

sigla-aif2016-micAsociația Industriei Feroviare din România – AIF, organizație ce spijină și promovează transportul public pe șină și reprezintă industria românească de profil, atât la nivel național, cât și international, organizează participarea în stand comun, sub pavilionul României, a cinci membri, astfel:

Club Feroviar este o platformă de comunicare integrată dedicată industriei feroviare din România. Misiunea companiei este să ofere informații, analize ale pieței, perspective, profiluri și oportunități de networking pentru manageri, specialiștii și inginerii din industria feroviară românească. Club Feroviar funcționează ca sursă de știri și informații business to business, prezentând schimbările din mediul economic, politic și legislativ.

EXIMPROD este înființată în 1994, şi-a dezvoltat permanent gama de produse care cuprinde astăzi peste 300 de poziții. Compania oferă antreprenoriat general, lucrări la cheie, produse pentru instalații electrice în gama de tensiune 0,4-400 kV.

ISAF este înființată în 1951 și are ca principal obiect de activitate executarea și montarea în țara și peste hotare, a oricărui tip de instalații de automatizare, semnalizare, telecomunicații și radiocomunicații, a instalațiilor de înaltă tensiune destinate transportului feroviar și urban electrificat, precum și orice activitate care necesită confecții metalice.

SPIACT Craiova produce sisteme pentru comanda, acționarea şi controlul schimbătoarelor de cale, aparate electrice de distribuție, comandă, protecție, semnalizare şi măsură pentru infrastructura feroviară; lucrări proiectare, execuție, reparații instalații CED-CEM.

VIO TOP are ca principal domeniu de activitate studii topometrice, activitate proiectare, dirigenție de şantier şi consultanță pentru lucrări de drumuri, linii de cale ferata, poduri, viaducte, tunele, instalații feroviare.

Vă aşteptăm să ne vizitați în perioada 20-23 Septembrie 2016,
în Hala 11.2 la Standul 101